Cosmetice-BioWellnessRomania

Cosmetice bio marca Frederic M

Gama completa de produse cosmetice obtinuta din cele mai bune ingrediente cosmetice la nivel mondial pate satisface nevoile tuturor tipurilor de piele, de la tenul uscat la tenul gras indiferent

de nivelul de maturitate sau sensibilitate.  Pentru a asculta nevoile, valorile si visele utilizatorilor nostri am pastrat proprietatile extraordinare ale ingredientelor prezente in zona Provence oferind cele mai bune produse la cel mai bun pret.

Compania Federic M cu o experienta de peste 30 de ani in industria de cosmetice si parfumerie a gandit si realizat o serie de produse care au ajuns  prin intermediul a sute de mii de distribuitori in intreaga lume.  Gratie Biowellness Romania produsele marca Federic M au ajuns si la noi pentru a ne bucura de ele.

Vrei sa intri in contact cu un consilier local, aproape de tine pentru a descoperi produsele intr-un moment de “bien-être” exceptionnal? Descopera cine este consultantul cel mai aproape de tine care iti poate oferi un bilant gratuit si poate un tratament facial !!!

Contacteaza-ne
Beaute-Bioessentielle-Set..
BiowellnessRomania-Set-Les-Oceanes
BiowellnessRomania-Set-Anti-Imbatranire
BiowellnessRomania

CUM COMAND PRODUSELE

  • Am pus la dispozitia dumneavoastra catalogul in format 3d cu optiune de zoom.
  • Fiecare produs are in dreptul lui un cod dupa care va putea fi identificat.
  • Pentru comenzi va rugam sa ne contactati pentru a ne comunica toate codurile.
FORMULAR DE CONTACT

Pentru orice informatie necesara legata de produsele de ingrijire personala, testing sau daca doriti sa deveniti colaborator va rugam sa completati formularul de mai jos.

BiowellnessRomania