cosmetice-bio-franta, produse-cosmetice-bio, bio-wellness-romania

Pigmenti naturali, texturi ultra light

Biowellness Romania va ofera produse cosmetice bio cu pigmenti naturali si texturi ultra light. Machiajul bio este ideal pentru persoanele cu ten alergic si sensibil dar poate fi folosit cu cea

mai mare incredere de catre toate femeile. Fondurile de ten, pudrele cat si celelalte produse pentru machiaj iti ofera posibilitatea de a avea un ten perfect si natural, fara sentimentul de incarcare al pielii. Fardurile de pleoape contin pigmenti puternici si rezista foarte mult pe pleoape.

Produsele de machiaj oferite de Biowellness Romania te vor ajuta sa iti mentii tenul sanatos si sa preintampini aparitia ridurilor. Alege sanatatea si naturaletea, foloseste produse naturale pentru un machiaj bio.

Vrei sa intri in contact cu un consilier local, aproape de tine pentru a descoperi produsele intr-un moment de “bien-être” exceptionnal? Descopera cine este consultantul cel mai aproape de tine care iti poate oferi un bilant gratuit si poate un tratament facial !!!

Contacteaza-ne
Farddeminerale
rujdebuze2
Fond-de-ten-compact

CUM COMAND PRODUSELE

  • Am pus la dispozitia dumneavoastra catalogul in format 3d cu optiune de zoom.
  • Fiecare produs are in dreptul lui un cod dupa care va putea fi identificat.
  • Pentru comenzi va rugam sa ne contactati pentru a ne comunica toate codurile.
FORMULAR DE CONTACT

Pentru orice informatie necesara legata de produsele pentru machiaj, testing sau daca doriti sa deveniti colaborator va rugam sa completati formularul de mai jos.