Machiaj Bio-Mineral: Machiaj sanatos pentru pielea dumneavoastra

Stiati ca vedete de mare notorietate cum sunt Julia Roberts, Madonna si Sandra Bullock prefera machiajele bio minerale? Machiajul Bio Mineral protejeaza pielea dvs, pastreaza hidratarea pielii si previne agresiunile impuritatilor fiind ideal pentru persoanele cu ten alergic si sensibil dar poate fi folosit cu cea mai mare incredere de catre toate femeile.

Acest tip de machiaj are si un efect de protectie al razelor UV*.  Atentie: Pentru o protectie solara utilizati o crema speciala de protectie solara. Pentru informatii suplimentare sau testing, va rugam sa folositi pagina de contact.

Printre avantaje se mai numara si urmatoarele:

  • Natural: Fara compozitii sintetice sau parfumuri nocive pentru piele.
  • Bun pentru o piele predispusa la cosuri: Biomineralul adera la sebum, deci lasa pielea sa respire.
  • Bio Mineral este anti-inflamator: Prezenta oxidului de zinc si titan. Nu are efect “zbarcit“ sau deshidratat.
  • Bio Mineral este versatil: Se amesteca foarte bine cu o crema, in cazul in care aveti nevoie de un tratement specific : hidratare, anti-imbatranire.
  • Bio Mineral are viata lunga: Este un produs inert deci fara evolutie in timp. Nu exista bacterii care se inmultesc in produsul dumneavoastra.
  • Bio Mineral da cele mai bune rezultate la aspect: Ofera efecte durabile pe piele, oricat de mica este cantitatea utilizata.

Machiaj Bio Mineral = Machiaj Sanatos

Intilneste un consultant BioWellness si alege produsele bio preferate sau invata despre cum iti poti castiga independenta financiara cu ajutorul Oportunitatii Frederic M in Romania.