devino reprezentant FredericM

Devino reprezentant FredericM RO!

Majoritatea reprezentantilor au devenit acreditati dupa ce au fost mult timp consumatori ai produselor noastre. Satisfactia unui produs utilizat da nastere dorintei de a-l recomanda: noi facem cea mai buna publicitate cand folosim produse și servicii pe care le iubim. Acesta este sistemul de promovare naturala numit în mod obisnuit “gura-la-ureche”.

Oricare ar fi motivul care v-a convins sa colaborati cu noi, nu trebuie niciodata sa uitați ca motivul cel mai bun este faptul ca produsele noastre sunt exceptionale. Produse Premium, exceptionale dar cu un raport calitate/pret inegalata.

Devino reprezentant FredericM RO cu reteaua Bio-Wellness-Romania, si acesati la un life-style exceptional unde viata personala poate se fie in centrul preocuparilor dvs. Un Life-style une produsele de la sala de baie sunt unelte de dezvoltare afaceri dvs.

Mai jos aveti o parte din avantajele unui consilier/distribuitor:

  • Produse pentru consumatia personala de 30 pana le 50 % reducere*
  • Posibilitati de dezvoltare fara constrangere de timp si actiuni
  • Cursuri si sfaturi de infrumusetare, live & on-line
  • Castiguri substantiale la vanzarea produselor
  • Promotii / black’s-freyday / oferte temporare /…
  • Cataloage interactive
  • Program de fidelitate

*In functie de promotii si nivelul cifrei de afacere.

Gasiti si alte informatii interesante despre BioWellness la site-ul  francez pentru cei care vorbesc sau inteleg franceza : www.biowellnessfrance.com

Aceast link este o davada ca noi importam produse din Franta pentru a le distribui pe piata din Romania. De altfel documentatia este in franceza ceea ce dovedeste, inca odata daca este nevoie, ca BWR lucreaza direct cu societatea franceza si este singura retea oficiala in Romania a acestor produse.

Intilneste un consultant BioWellness si alege produsele bio preferate sau devino reprezentant FredericM si invata despre cum iti poti castiga independenta financiara cu ajutorul Oportunitatii Frederic M in Romania.

Contacteaza-ne