Devino reprezentant la compania Premium Frederic M Romania

FrédéricM de mai mult de 30 de ani a pus in centrul activitatilor sale omul: adica tu. Societatea civila franceza fiind modelul nostru, am plasat umanitatea in centru preocuparilor noastre. Am considerat ca relatiile umane constructive sunt nu numai un factor de crestere personala, ele sunt si un factor pozitiv de dezvoltare al acestei afaceri. Cand te simti bine undeva, la un loc de munca, atunci esti mult mai bun. FrédéricM asigura un respect si o sustinere egala oricarei persoane care doreste sa colaboreze cu noi. Indiferent daca sunteti simpli consumatori, distribuitori sau lideri noi va acordam aceeasi importanta.

CAMPANIE DE DEMARARE

Fiecare reprezentant agregat care realizeaza 1000 de VA* personale sau 1500 de VA* personale si de grup în primul trimestru de activitate primeste în cadou 150,00 euro.

fredricm-romania-societate-premium

Pentru prima data in Romania o companie premium de produse cosmetice originale create si fabricate in Franta ajunge pe piata romaneasca.

Aveti avantajul sa fiti primii lideri ai acestei companii exceptionale in Romania. Francezii spun : “Qui sème en premier, récolte en premier.“ Semanam primii. Recoltam primii !!!

Dupa 30 de ani de succes international societatea Frederic M va prezinta cele mai calitative produse din bio cosmetica mondiala : aloe vera bio, ulei de argan bio, unt de karité bio, lipozom de caviar si o multitudine de uleiuri esentiale extra nobile.

Alaturati-va unei companii de talie internationala si cu un plan de remuneratie dintre cele mai echitabile in lume : 30 – 40 % reduceri la produse si in plus pana la 25 % comisioane suplimentare.

* Toate informatiile in ceea ce priveste planul de remuneratie sau planul de marketing le aflati de la distribuitorul dumneavoastra.

Cauta un Lider pe harta noastra si devino reprezentant al unui nou brand Premium, Made in France.

CAUTA UN LIDER APROAPE DE TINE