Produse Frederic M reprezentate local prin BioWellness Romania

Compania Frederic M fost fondata in 1983 de catre fratii Frederic si Serge Munoz in regiunea Grasse.

Frederic a adaugat personalitatii sale creatoare si pasiunea sa pentru patrimoniul industriei parfumurilor Grasse ( locul de nastere al industriei parfumurilor ), unind inovatia artistica, provocarile industriale, precum si respectul pentru traditie. Serge, un atlet de nivel inalt, a fost un om de afaceri innascut, un antreprenor. Ei aveau doar douazeci de ani, dar erau siguri de un lucru: impreuna, cu mijloace limitate, se vor lansa in aventura afacerilor si vor reusi.

fredericm romania

Ei au dorit inca de la inceput ca toata lumea sa poata accesa excelenta produselor „made in France” produse pentru infrumusetare intr un moment in care aceasta calitate a fost in general rezervata pietei de lux si magazinelor cu un target foarte inalt.

Planul lor a fost indraznet si anume de a lasa in urma modelul traditional de vanzare in magazine cu amanuntul, si de a folosi o metoda de vanzari inspirata de pe piata americana permitandu-le propriiilor clienti sa devina distribuitori. Atunci cand o persoana iubeste un produs devine mai bun agent de vanzari pentru acesta. Si-au atins scopul prin sprijinul distribuitorilor, dar si cu ajutorul unui plan progresist.

Compania a incurajat recrutarea si formarea echipelelor si a investit in formare prin instrumente motivationale. Astazi, treizeci de ani mai tarziu Frederic M ramane in Provence, unde are sediul si de unde cauta neincetat formule noi pentru imbunatatirea calitati produselor cosmetice care mai apoi sa ajunga catre sutele de mii de distribuitori din intreaga lume.

Intilneste un consultant BioWellness si alege produsele bio preferate sau invata despre cum iti poti castiga independenta financiara cu ajutorul Oportunitatii Frederic M in Romania.

Contacteaza-ne