parfumuri BioWelnessRomania

Parfumuri cu arome fine

Parfumeria este o profesie, o arta, o traditie, o cultura. La baza acestei culturi sta faptul ca acum 30 de ani FREDERIC M si-a vandut prima creatie prin intermediul vanzarilor directe. Asa a luat nastere FREDERIC M. Succesul nostru a crescut din acel punct. Fiecare creatie este o creatie unica si originala care isi trage originalitatea din leanganul parfumeriei mondiale : „Grasse – Coasta de Azur – Franta”. Loc simbolic si legitimatie pentru produse Premium….

Astazi mai mult de 30 de creatii originale pentru femei, barbati si familia ta stau ca marturie la stapanirea acestei arte, de la sticla pana la parfumuri finale.

Fiecare amintire are un parfum. Fiecare aroma te poarta in timp, intr-un loc anume, printre ganduri, printre anii trecuti in fuga iar toate bucuriile se strang in esente ce-ti parfumeaza bucati de suflet.

Cu totii adunam in suflet parfumuri fericite si triste care ne aduc aminte de o iubire frumoasa, de o dragoste toxica sau de alte clipe. Parfumurile sunt facute sa-ti aminteasca momente.

Vrei sa intri in contact cu un conselier local, aproape de tine pentru a descoperi parfumuri sau produsele intr-un moment de “bien-être” exceptionnal? Descopera cine este consultantul cel mai aproape de tine care iti poate oferi un bilant gratuit si poate un tratament facial !!!

Contacteaza-ne

Vrei sa afli alte amanunte despre parfumuri ? Despre toata gama noastra des parfumuri ?  Atunci parcurge paginile sitului francez al fabricantului nostru si descopara toata maestria necesara pentru a crea parfumuri  .:: Apasa aici ::.

parfumuri biowellnessromania
parfumuri
parfumuri - Biowellnessromania-Un-Beau-Jour
parfumuri franceze

PARFUMURI CU INGREDIENTE NATURALE, BIO

  • Produsele au parfumul lor natural si culoarea lor naturala. Fara nici un conservant nociv.
  • Utilizam numai uleiuri esentiale pentru toate gamele de parfumuri
  • Pentru comenzi va rugam sa ne contactati folosind formularul de mai jos.
FORMULAR DE CONTACT

Pentru orice informatie necesara legata de parfumuri, sau alte produse din catalog, testing sau daca doriti sa deveniti reprezentant va rugam sa completati formularul de mai jos.

Parfumuri biowellnessromania