Bun venit in lumea Premium!

Oricare ar fi motivatia, dumnevoastra sunteti in locul in care se lanseaza o marca si un brand nou, inexistent pe piata din Romania. Persoanele care au ambitie si perspicacitate se regasesc aici pentru o noua etapa, un nou stil de viata. Bine ati venit !!!

demars pentru a deveni reprezentant

Cauta un lider

Alegeti leader-ul care se gaseste cel mai aproape de domiciliul dumneavoastra. Ca strategie, noi lucram in raza concentrica: plecam de la baza noastra spre exterior pentru a evita cheltuieli inutile. Bineinteles ca puteti alege orice leader doriti, dar este mai productiv sa lucrati intr-o  zona aproape de domiciliul dumneavoastra pentru a evita costuri suplimentare. Lista de lideri se gaseste pe pagina de contact.

Mergi la pagina de contact

Alege Kit-ul dvs de starter

Din punct de vedere moral dar si din punct de vedere deontologic este obligatoriu sa dispuneti de cateva produse FredericM. Este exclus total sa promovati produse pe care dumneavoastra nu le-ati incercat sau nu le utilizati si nu le cunosteti beneficiile.

Bio-wellness Romania va pune la dispozitie un Kit de starter general (acest kit cuprinde o mare parte din produsele noastre), dar lider-ul dumneavoastra va poate recomanda un kit de start personalizat.

Kit de starter general
Cod produs Descriere produs Buc PP Pret Gen Pret Exe VA BR
GBE51 DEMAQUILLANT ESSENTIEL PEAUX MIXTES A GRASSES – BEAUTE BIOESSENTIELLE – 200ML 1 14,90 € 11,46 € 10,64 € 7,63 8,43
GNT61 GEL DOUCHE NATURE FLEUR DE TIARE – 200ML 1 5,90 € 4,54 € 4,21 € 3,02 3,34
GBE21 GEL DEMAQUILLANT ESSENTIEL POUR LES YEUX – BEAUTE BIOESSENTIELLE  – 75ML 1 10,00 € 7,69 € 7,14 € 5,12 5,65
AVB02 CREME VISAGE ALOE VERA – ALOE VERA BIO – 50 ML 1 23,90 € 18,38 € 17,08 € 12,23 13,51
AVB16 EXFOLIANT DOUX A L’ALOE VERA 1 12,90 € 9,92 € 6,60 € 6,60 7,29
DOC51 ORGUE A PARFUMS 1 30,00 € 30,00 € 30,00 € 21,50 0,00
KAR01 SHAMPOOING REPARATEUR – KARITE – 200ML 1 6,60 € 5,08 € 4,72 € 3,38 3,73
KAR12 SOIN POUR LES MAINS AU KARITE – BEAUTE BIOESSENTIELLE – 75ML 1 9,70 € 7,46 € 6,92 € 4,97 5,49
7ZPS CARNET FOAIE DE DRUM : 7 ZILE PANA LA SUCCES 1 1,00 € 1,00 € 1,00 €
CBWR Catalog BioWellnessRomania 2016-2017 10 10,00 € 10,00 € 10,00 € 0,00 0,00
Total EURO 124,90 € 105,53 € 98,31 € 64,45 47,44
Total RON  480,16 RON
Fiecare persoana trebuie sa se dezvolte, sa fie capabila de a transmite si altora oportunitatea de afacere, de a-i invata si pe altii aceasta metoda: consuma si recomanda produsele preferate, creaza o echipa regionala, nationala, internationala si bucurati-va impreuna de succes!

Incepe colaborarea cu leader-ul tau

Liderul dumneavoastra este persoana cea mai potrivita ca sa incepeti primele intalniri. Dupa ce ati achizitionat Kit-ul dumneavoastra de Start, stabiliti detaliile in ceea ce priveste foaia dumneavoastra de drum: Sapte zile pana la succes!

Inca o data, activitatea noastra trebuie sa fie cea mai simpla si cea mai duplicabila. Nimic si nimeni nu trebuie sa va impiedice sa incepeti si mai ales sa reusiti aceasta aventura extraordinara care este dezvoltarea personala.

Sunteti independenti, dar nu singuri. La fiecare etapa al progresului dumneavoastra aveti alaturi de voi un lider care are un singur si unic scop: sa va ajute sa reusiti cat mai repede. Succesul fiecarui lider depinde de succesul retelei sale!

Intrebari si raspunsuri

Pentru a fi credibil trebuie sa folositi produsele. Am avut foarte mult de castigat ascultand sfatul leaderului meu care mi-a spus de la inceput ca daca nu folosesc produsele nu pot vorbi despre actiunea benefica a acestora. Nu sunt credibila si nu este deontologic. Noi suntem o marca premium, care se promoveaza prin testare de produse. De fapt el avea dreptate: „Nu putem sa mergem la razboi fara pusca”. Acum, de cand utilizez produsele eman incredere atunci cand le recomand iar comenzile au crescut semnificativ.
Dana, Reprezentanta din ARAD
Exista suport in reteaua noastra : produse, cursuri, etc ?

Absolut, Marius! Liderul tau te ajuta in toti pasii din evolutia ta, este alaturi de tine tot timpul, este primul lui interes! Pentru ca daca tu reusesti, succesul tau are efecte directe in evolutia lui. Noi am creat un sistem prin care fiecare leader este platit doar daca si reteaua lui castiga bani: deci el reuseste daca tu reusesti! Noi vorbim despre o retea echitabila unde ne ajutam reciproc. Noi cream reprezentanti independenti, nu salariati, persoane care dispun de un minim de produse pe care le foloseste zilnic (exemplu mai sus – Dana ARAD). De fapt produsele sale de igiena devin unelte pentru promovarea acestora. Cum putem crea o afacere cu persoane independente cand noi propunem un concept in care fiecare reprezentant imprumuta produse de la colegii sai? De exemplu: eu vreau sa vand un Porsche 911 dar nimeni nu-l poate vedea, incerca, nu se poate urca in el pentru a-l testa si sa auda sunetul motorului. OK. Ne-am inteles !!!!

Marius, Reprezentant din BUCURESTI
Eu eram mult mai mult atrasa de catre creme si suplimente alimentare, iar cand am inceput, in ciuda faptului ca leaderul meu m-a sfatuit sa iau kit-ul care este prevazut la starter, am preferat sa iau numai produsele pe care le indrageam. Cand am participat la workshop mi-am dat seama ca lumea vrea produse diverse care nu sunt neaparat in corelatie cu gusturile mele. Cand fetele mi-au cerut sa miroasa parfumurile, am avut o problema. Nu aveam. Deci pierdeam vanzari. Cu noroc ca sponzorul meu a adus kit-ul de start cu mostrele de parfumuri. De atunci am înteles ca exista o piata de desfacere pentru toate produsele independent de placerile mele !!! De aceea Kit-ul de Starter este compus din tot ce aveti nevoie ca sa atingeti toate tintele posibile. La sfarsitul workshop-ului el mi-a spus ceva de genul acesta: “Daca exista o piata de desfacere a unui produs din catalogul nostru, atunci nu iti dau voie sa te desparti de pe o bucata de piata. Pentru ca cu cat mai mult iti limitezi raza de actiune, cu atat mai mult iti limiti veniturile.” De atunci toti reprezentantii care sunt sub responsabilitatea mea au kit complet, au Kit de Starter fara discutie. Invat tot timpul din greselile mele, dar nu le repet.
Sorina, Reprezentanta din Timisoara
Sunt inginer si particip la multe business-uri, la inceput aveam o alta parere despre acest tip de activitate, apoi am constatat ca exista o diferenta mare intre ideea ce o aveam initial si ce se intampla in realitate. Chiar a fost un pic derutant pentru mine sa ma gasesc in fata un „pusti” de 25 de ani care imi explica acest nou model de business. Bucuria mea a fost cand am inteles ca vorbim despre activitati noi care nu sunt predate la scoala si de faptul ca acesta idee trebuie acceptata daca doriti sa aveti succes si ca trebuie sa invatati metoda care este predata de cei care au succes, cei care au infiintat aceasta societate. Persoanele care va ajuta sa aveti succes, indeferent de varsta lor, sunt la randul lor persoane de succes. In momentul in care deveniti „elevul” unui leader, el este responsabil de succesul dumneavoastra. Prin consecinta noi avem o metoda care functionaza fiind garantia spre succes, conditia este sa aplicati si sa rescpectati aceasta metoda. Deci fiecare reprezentant trebuie sa contribuie prin munca, vointa, dedicare si talent iar noi contribuim prin investitie in timp, cursuri, workshop-uri, meeting-uri etc.
Daniel, Ingenier reprezentant din BACAU