PARTENER SHOW-ROOM FREDERICM_ROMANIA

MADE IN COASTA DE AZUR FRANTA

Ultima noastră experiență ne-a arătat că creația show-room urilor este o acțiune dublă câștigătoare. Este câștigătoare pentru salonul de estetică care devine showroom. Este câștigătoare pentru distribuitorii care gravitează în jurul acestui showroom.

ASOCIERE CU IMAGINE

Salonul de înfrumusețare care dorește să înființeze un showroom, vede imaginea sa îmbunătățită de asocierea cu brandul nostru. FrédéricM este unul dintre cele mai experimentate mărci premium de bio-cosmetologie franceză. Produse recunoscute în Franța, dar și la nivel internațional. Produse, exclusive și brevetate.

Noi suntem FrédéricM, Noi suntem Premium

CASTIGA TRAFIC

O comunicare concentrată în jurul produselor biologice și premium vă va permite să câștigați o nouă clientelă care cunoaște și apreciază deja produsele bio, naturale, ecologice. Un al doilea levier va veni de la distribuitorii care vor putea vedea produsele care sunt prezentate la dvs sub formă de vitrina ! Stocul prezent și animațiile vă vor permite să țintiți și să găsiți o nouă clientelă.

Noua clientelă înseamnă vânzări suplimentare !

CASTIGATI VANZARI SUPLIMENTARE

Traficul suplimentar conduce în mod necesar la o cifră de afaceri suplimentară. Prin urmare, noua dvs. clientelă vă aduce o nouă cifră de afaceri. Acest lucru nu este neglijabil într-un domeniu de activitate foarte competitiv. Este chiar foarte interesant faptul că această cifră sosește fără nicio investiție din partea dvs.

Vânzari suplimentare fără nici o investiție.

REFERENTIAL NOU, STANDARD CALITATIV

Utilizarea produselor provenite din agricultura biologica de origine franceză, lăudată de cei mai mari cosmetologi, și porfesioniști, vă permite să promovați un standard nou, standardul premium. Din nou, avantajul asociației noastre vă permite să accesati la acest nivel, (total sau parțial) fără să investiți, pentru a dobândi un nou statut prin folosirea produselor extrem de curate și lăudate de profesioniștii în domeniul cosmetologiei.

Produse lăudate de profesioniștii. 

DEVENITI PARNETERI SHOW-ROOM CU PRODUSELE FREDERICM FRANTA

Informatii aici >>>

CUM SA DEVENITI PARTENER SHOW-ROOM FM ROMANIA

CĂUTAȚI UN LIDER REGIONAL

Pentru noi, este primordial să încercați mai întâi produsele. Liderii noștri regionali vă vor pune la dispoziție câteva produse pentru a vă convinge de calitatea produselor noastre. Primele teste sunt efectuate cu Guma bioesențial (GBE06) și masca de dezintoxicare (GBE22). Odată ce calitatea produselor noastre este aprobată și validată se poate trece la faza de creare al contului dvs.

INSTALAREA STANDULUI

Noi putem să vă punem la dispoziție un stoc care să garanteze buna funcționare a vânzărilor dumneavoastră. În ceea ce privește vizibilitătea partenariatului, este necesar să organizați o expoziție cu produse și cel puțin o viziune pe o suprafață minimă de 1,5 m de larg și 2,5 m înălțime.

STABILIREA STOCULUI

Un stoc va fi pus la dispoziția dumneavoastră cu cele mai solicitate produse de către clienți, dar si best-off-uri care vă permit să realizați vânzări bune. Acest stoc va fi, de asemenea, disponibil pentru toți distribuitorii care se găsesc în jurul unității dvs. În funcție de fiecare caz, garanțiile pot fi solicitate proporțional cu valoarea stocului. Clauze de excuzivitate posibile.

ADMIRATI CATEVA EXCUZITIVITATI MONDIALE DIN GAMA PRODUSELO BIO-COSMETO MADE IN FREDERICM

INTRA IN CONTACT CU NOI

Pentru orice informatie utila va rog sa intrati cu noi in contact aici. Raspundem în cel mai mult 4 ore la fiecare cerere.

Contacte Show-room
First
Last