Tratamente faciale bio

Podusele cosmetice FredericM au in compozitie ingrediente 100% naturale provenind din plante crescute in culturi bio, nu veti gasi in ele pesticide sau alte substante chimice care ne pot afecta sanatatea. Folosind produse cosmetice organice putem fi siguri ca ceea ce folosim pe pielea noastra nu ne poate face rau, si nici nu contin substante chimice daunatoare. Aceste produse sunt foarte blande cu pielea, pot fi folosite chiar si de persoanele alergice sau a caror piele este hipersensibila.

Produsele Frederic M pentru tratamentele faciale bio pot fi testate la evenimentele special organizate unde va puteti convinge de calitatea acestora. Tratamentul facial bio este organizat de catre persoane calificate aprtinind retelei de distributie BioWellness Romania. Primul centru de dezvoltatre, al acestei retele, este la ARAD.

Cursuri gratuite de tratamente faciale cu produse cosmetice franceze bio

Franta, si mai alez bazinul mediteranean este leaganul cosmetologiei organice moderne. In lumea intreaga ei sunt cunoscuti ca fiind cei mai importanti praducatori de cosmetice organice din lume. Este o traditie ca si la “Haute-couture“.

BioWellness Romania este mandata de catre Frederic M Franta de a comercializa pe piata romana produsele “Hight-quality” de cosmetica bio-organica. Distributia se procedeaza pe sistemul de vinzare directa cu ajutorul consultantilor agreati de catre un sponsor.

Orice consultant, dupa ce semneaza agrementul, urmeaza un curs de tratament facial de infrumusetare. Pentru prima data in lume acest curs este realizat cu ajutorul unei aplicatii iPad unde mai pot fi gasite sfaturi si informatii importante despre produse.

Intilneste un consultant BioWellness si alege produsele bio preferate sau invata despre cum iti poti castiga independenta financiara cu ajutorul Oportunitatii Frederic M in Romania.

Contacteaza-ne