Valorile care ne definesc!

1. Avem viziune pe termen lung:

Pentru a va asigura un viitor prosper dumneavoastra sunteti obligati sa aveti o viziune asupra acestuia. Strategia noastra generala de dezvoltare este prevazuta pentru 10-15 ani. De exemplu: cand aratam la o persoana o ghinda ea raspunde mancare pentru veverita, noi raspundem stejar, copac, padure, mobila, Ikea, milioane. Primul nostru principiu si fundament este profunzimea viziunii asupra viitorului, ne uitam departe ca sa putem ajuta persoanele care colaboreaza cu noi sa se proiecteze cat mai mult și cat mai departe. Sa aiba incredere in compania noastra.

2. Produse exceptionale :

Crearea si fabricarea produselor noastre se fac in leaganul bio-cosmeticei mondiale in provincia Coastei de Azur din Franta: la Grasse. Dintotdeauna Franta a fost cunoscuta ca lider mondial in ceea ce priveste luxul si gamele de produse cosmetice. Cele mai renumite marci de cosmetice de lux din lume sunt franceze, fabricate in Franta, „Made in France” fiind o stampila Haute-Couture.

3. Plan de remuneratie ultra-echitabil :

Pentru ca avem o traditie si o stiinta seculara in ceea ce priveste crearea si fabricarea produselor pe care le comercializam, avem un avantaj concurential enorm in ceea ce priveste raportul calitate-pret. Acest avantaj concurential imbatabil se transpune in preturi exceptionale, produse premium cu pret moderat, marja comerciala importanta si comisioane avantajoase pe volum de afacere.

4. Bio asistenta:

Sistemul de dezvoltare al afacerilor se bazeaza pe succesul individual al fiecarui reprezentant. Noi nu putem creste fara fiecare dintre voi! In definitiv obiectivul nostru principal este sa va ajutam sa cresteti, sa deveniti cat mai mari si cat mai prosperi! Reteaua Bio-wellness Romania va ajuta cu training-uri individuale si cu sustinere permanenta pentru a va atinge toate obiectivele. Fiecare distribuitor si fiecare reprezentant are liderul sau care-l sustine si care-l ajuta sa-si atinga obiectivele.

Frederic M va propune o distributie exclusiva  in Romania cu ajutorul retelei de distributie Bio Wellness Romania. Intalneste un consultant Bio Wellness si alege produsele bio preferate sau devino reprezentant FredericM si invata despre cum iti poti castiga independenta financiara!

CONTACTATI-NE AICI